Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Arrivals
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5

    T

    Cool Stupid questions to ask!

    Follow us on Social Media







    1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
    Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
    Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

    2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
    Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
    Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

    3.. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
    Stupid Question:- Why, why him, of all people.
    Answer:- Why? Would it rather have been you?

    4. At a restaurant: When you ask the waiter
    Stupid Question:- Is ! the 'Butter Paneer Masala' dish good??
    Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

    5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
    Stupid Question:- You've become so big.
    Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

    6. When a friend announces her wedding, and you ask...
    Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
    Answer:- No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

    7. When you get woken up at midnight by a phone call...
    Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
    Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not..... You thought I was sleeping....you dumb moron.

    8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
    Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
    Answer:- No, its autumn and I'm shedding...

    9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
    Stupid Question:- Tell me if it hurts?
    Answer:- No it wont. It will just bleed.

    10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
    Stupid Question:- Oh, so you smoke.
    Answer:- Gosh, it's a miracle ...it was a piece of chalk and now it's in flames!!

  2. #2
    ~{Princess}~ www.desirulez.net
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4,293

    T

    Default

    Thanks for sharing.



  3. #3
    dR Founders www.desirulez.org
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3,717

    T

    Default

    thnx for sharing



  4. #4

    Default

    Thanks for sharing

  5. #5
    Hot Member www.desirulez.me
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1,978

    T

    Default

    very nice thread,thanks for sharing

  6. #6

    Default

    nice one....

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •