Results 1 to 14 of 14

Thread: Bug in a Forum

  1. #1
    Super Member www.desirulez.net
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    261

    Post Bug in a Forum

    Follow us on Social Media





    Recently i have find a bug in the forum.

    When i am login with my username and password , the login is successfully completed.

    But after that when the home page comes , it shows "LegendX" as username inplace of my user name.

    This thing is only happing in "home" page of the forum only.
    the other sub pages the shows the proper user name .

    so i think there is some problem in code of the home page.

    so, please try to fix this problem.
    All thread started by me

    http://www.desirulez.net/search.php?do=finduser&userid=239044&starteronly=1&contenttype=vBForum_Thread

  2. #2
    dR Wrestlers www.desirulez.net
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    nepal
    Posts
    194

    Default



    same problm here

  3. #3
    dR Founders www.desirulez.org
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,511

    Default

    Thanks guys. The issue has been resolved now. If you get someone else's username again, then let us know.



  4. #4
    Super Moderator www.desirulez.net
    Join Date
    May 2008
    Posts
    171

    Default

    its beeeeeeeeeeeeeeeeen fixed !!!

  5. #5
    Super Member www.desirulez.net
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    261

    Default

    My Problem solved. Thanks for help.
    All thread started by me

    http://www.desirulez.net/search.php?do=finduser&userid=239044&starteronly=1&contenttype=vBForum_Thread

  6. #6
    Landed To DesiRulez www.desirulez.net
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    lol
    Posts
    21

    Default

    Ive just noticed it when i opened the site, it looked like someone else was logged in, so i refresh the page and it went back to normal.

  7. #7
    Administrator www.desirulez.net
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    191,509

    Default

    Quote Originally Posted by M_90 View Post
    Ive just noticed it when i opened the site, it looked like someone else was logged in, so i refresh the page and it went back to normal.
    We are working on it and this issue solved much hope u won't face this problem again! if u face this problem again let me know then!


  8. #8
    dR www.desirulez.net
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Leeds, England
    Posts
    6,640

    Default

    Quote Originally Posted by dR Admire View Post
    We are working on it and this issue solved much hope u won't face this problem again! if u face this problem again let me know then!
    I just got this bug, I got logged in as "nirav089" so I just logged out and signed in. It was already there when I uploaded this site.

  9. #9
    www.desirulez.netwww.desirulez.net
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    DesiRulez
    Posts
    46,610

    Default

    Lol

  10. #10
    Super Member www.desirulez.net
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    261

    Post

    Quote Originally Posted by M_90 View Post
    Ive just noticed it when i opened the site, it looked like someone else was logged in, so i refresh the page and it went back to normal.
    i am also getting the same problem.

    When i visit the forum , i found someone else was logged in.

    You can see it at here.




    so i log out that account and then login with my account.
    All thread started by me

    http://www.desirulez.net/search.php?do=finduser&userid=239044&starteronly=1&contenttype=vBForum_Thread

  11. #11
    dR Founders www.desirulez.org
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,511

    Default

    Yes we are aware about this issue, we will try our best to have this solved in 24-48 hours.



  12. #12
    Landed To DesiRulez www.desirulez.net
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    lol
    Posts
    21

    Default

    Alright cool. Im assuming the bug has been resolved cause i don't see it anymore. Thanks

  13. #13
    Landed To DesiRulez www.desirulez.net
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    lol
    Posts
    21

    Default

    Hi, Sorry to say but ive been seeing this bug again couple of times.


  14. #14
    Landed To DesiRulez www.desirulez.net
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    12

    Default

    There is some issue in header as well.

    When posting a reply it says variable can be only passed as a reference.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •