Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    dR Rockers www.desirulez.net
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in U.S.A
    Posts
    124

    T

    Lightbulb Unable To Install Potoshop cs3

    Follow us on Social Media







    Hey Friends m trieng to install PHOTOSHOP CS3 but everytime i start the SETUP.EXE
    it gives me below error..



    i do not have any installer running nor m installing something "I do not have any other version installed" plz help

    "SURE WILL GIVE RIP"

    thanx a billion

    http://imageshack.us/photo/my-images/80/unledv.png
    Last edited by Col0; 10-06-2011 at 06:57 AM.

  2. #2
    "dR's Only Billionaire" www.desirulez.net
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Alert, Nunavut, Canada
    Posts
    2,694

    T

    Default

    To get help Please post your O/S and what version 32bit or 64 bit






    The meaning of the name Akili is 'Wisdom, intellect, sense'.

  3. #3
    Retired Staff www.desirulez.net
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Australia
    Posts
    1,436

    T

    Default

    what I suspect is whether you left some other software installation or uninstallation unfinished in past or

    you uninstalled a program from adobe and haven't restarted your PC and start installing new software.


    Try Restarting your PC.

    let us know what happens otherwise second option you can do is install ccleaner (it's freeware) and clean your registry with it and then try to install Photoshop again.


    Let us know if you solved the issue or we will try to help you again.

    Thanks.







  4. #4
    dR Rockers www.desirulez.net
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in U.S.A
    Posts
    124

    T

    Default

    hey fellas ty 4 response well my Operating system is...
    1..Windows Xp Professional Sp3 - 32bit

    2... i did restarted my pc... and Deleted "ADOBE" reg File from REGEDITTER still same issue..

    3... did tried CCleaner

    but i did find below registry in my "ADD/Remove" section... i tried deleting the entry by using CCleaner then i tried installing again again that entry still comes. and i get the same error... as above.. even i tried REMOVE/Uninstall... nothing happens

    Last edited by Col0; 10-09-2011 at 10:42 AM.

  5. #5
    Retired Staff www.desirulez.net
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Australia
    Posts
    1,436

    T

    Default

    Run this Clean Up Script and then try to reinstall it.

    here is the link.

    Adobe - Adobe Creative Suite Cleaner Tool







  6. #6
    Administrators www.desirulez.net
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sea Side
    Posts
    9,872

    T

    Default

    nice work PL47ER

  7. #7
    dR Rockers www.desirulez.net
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in U.S.A
    Posts
    124

    T

    Default

    ty all for ur help i got myself out of this issue i juz simply deleted all the "ADOBE REGISTRIES" manually
    problem fixed u may LOCK THIS THREAD.
    Last edited by Akili; 10-12-2011 at 01:49 PM.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •