Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Runner Up - Admins Awards www.desirulez.net
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24,894

    T

    Default Lateral Thinking & quot

    Follow us on Social Media







    This puzzle is called Lateral Thinking





    man
    1. ------------
    board
















    Ans. = man overboard





    Okay, let's see if you've got the hang of it.



    stand
    2. ------------
    i











    Ans. = I understand






    OK .



    Got the drift ?




    Let's try a few now and see
    how you fare ?





    3. /r/e/a/d/i/n/g/









    Ans. = reading between the lines








    4.
    r
    road
    a
    d








    Ans. = cross road





    Not having a good day now, are you ?

    Redeem yourself.





    5. cycle
    cycle
    cycle








    Ans. = tricycle





    Not easy to figure out ha!





    0
    6. ------------
    M..D.
    Ph.D.









    Ans. = two degrees below zero




    C'mon give it a little thought ! !






    7. knee
    light







    Ans. = neon light


    ( knee - on - light )






    U can prove u r smart by getting this one.





    ground
    8. ---------------
    feet feet feet feet feet feet










    Ans. = six feet underground




    Oh no, not again ! !





    9. he's X himself








    Ans. = he's by himself





    Now u messing up big time.





    10. ecnalg








    Ans. = backward glance





    Not even close ! !






    11. death ....... life








    Ans. = life after death





    Okay last chance ...................


    12. THINK









    Ans. = think big ! !






    And the last one is real fundoo - - -






    13. abababababababababababababababababababab...







    Ans. = long time no 'C'




    ...being a human...



 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •